Rare Witch Roundtable Podcast
Go Back   The Rare Witch Project Forums > Gaming > Rare & Playtonic > Homebrew Games and Tools

Homebrew Games and Tools If you've created a trainer, texture editor, or a full-blown fangame we'd like to see it here. Show off your mad programming skills.

Reply
 
Thread Tools
  #46  
Old 26th August 2007, 08:42 AM
cooliscool's Avatar
cooliscool cooliscool is offline
Dingpot
 
Join Date: Aug 2007
Location: SC, USA
Total Awards: 2
You're Appreciated! INFECTED - B1K1 
Hm.. it shouldn't be BG, because it disposes of files from RAM after use no matter what. Try closing and reopening?

BTW, here's a new build with vertex alpha blending (forgot to enable it in the last one).

Download

Image

Edit: has anyone else gave it a try?

Last edited by cooliscool; 26th August 2007 at 09:50 AM.
Reply With Quote


  #47  
Old 26th August 2007, 06:24 PM
P_L's Avatar
P_L P_L is offline
Brash Breegull
 
Join Date: Jul 2006
Location: Silverside, LD
Well I've started the computer up again today and gotten the latest version of the program, and now it has a new error for me ... I'm using the .NET framework v.3.0, if that's any help with this one.
__________________
[Invent your own signature]

P_L for Registered User
Reply With Quote


  #48  
Old 26th August 2007, 07:28 PM
Gold Jinjo's Avatar
Gold Jinjo Gold Jinjo is offline
Smart Ass
 
Join Date: Apr 2001
Total Awards: 5
Imagination Wiki-Master INFECTED - B1K1 Awesome Default Medal RWP Bash Day 5 Participation Award 
Holy crap, how did I miss this topic?


Anyway, I've been playing around with this and it's completely awesome, great work!
__________________
Wubba lubba dub dub

Last edited by Gold Jinjo; 26th August 2007 at 07:31 PM.
Reply With Quote


  #49  
Old 27th August 2007, 03:49 AM
P_L's Avatar
P_L P_L is offline
Brash Breegull
 
Join Date: Jul 2006
Location: Silverside, LD
Oi, it truly, truly sucks beyond belief that this computer refuses to allow me to load anything in this program ... Still the same error as before, and I've even updated to the .NET thing v.3.5 beta 2, apparently the most recent available version, which claimed to "fix compatibility issues". Is this an issue with my graphics card not liking the 3D stuff (Intel something or other, I think is what I have), or is this computer just giving me crap (which would not be a surprise at all, seeing as it finds some excuse not to do nearly everything)?
__________________
[Invent your own signature]

P_L for Registered User
Reply With Quote


  #50  
Old 27th August 2007, 03:56 AM
cooliscool's Avatar
cooliscool cooliscool is offline
Dingpot
 
Join Date: Aug 2007
Location: SC, USA
Total Awards: 2
You're Appreciated! INFECTED - B1K1 
Hm.. give me the first 4 bytes, filename, and filesize of any file you have that the isolator picked up. Your GPU should be fine, Intel's chips are known to be pretty horrible when it comes to OpenGL, but BG doesn't use any very extensive OGL functions (yet).
Reply With Quote


  #51  
Old 27th August 2007, 05:28 AM
P_L's Avatar
P_L P_L is offline
Brash Breegull
 
Join Date: Jul 2006
Location: Silverside, LD
I'll just upload one of the model files so you can see anything you need to check out in it; that might be easier.

This is just a randomly selected file that refuses to open due to "arithmetic causing an overflow".
Attached Files
File Type: zip 0B3E9EC.zip (436 Bytes, 23 views)
__________________
[Invent your own signature]

P_L for Registered User
Reply With Quote


  #52  
Old 27th August 2007, 05:41 AM
Theguyoverthere's Avatar
Theguyoverthere Theguyoverthere is offline
DJ Jamjars
 
Join Date: Mar 2006
Total Awards: 3
INFECTED - B1K1 RWP Podcast RWP Bash Day 7 Participation Award 
Did you check the "byteflip" thing, cause I think BK required one. Or maybe that was BT. I don't know.
Reply With Quote


  #53  
Old 27th August 2007, 06:00 AM
P_L's Avatar
P_L P_L is offline
Brash Breegull
 
Join Date: Jul 2006
Location: Silverside, LD
The file I uploaded was the .BKM file, which was only isolated due to the byteflip thing ... so yes, and it got the models to exist but not open. I even tried re-decompressing a few times and re-isolating the models, but no luck.
__________________
[Invent your own signature]

P_L for Registered User
Reply With Quote


  #54  
Old 27th August 2007, 06:20 PM
cooliscool's Avatar
cooliscool cooliscool is offline
Dingpot
 
Join Date: Aug 2007
Location: SC, USA
Total Awards: 2
You're Appreciated! INFECTED - B1K1 
That file is a model, but has no defined end point of the master vertex array. BG will try to guess this, but it's not 100% right in the release build (it's improved much in the code so far). The thing is, even if it gets it wrong, it should not generate an error message.

Slightly puzzled...
Reply With Quote


  #55  
Old 29th August 2007, 08:24 PM
Jani Jani is offline
Glowbo
 
Join Date: Aug 2007
I found some very interesting beta models.
Just take a look at this!

DD64 "Eject" button?
http://i7.tinypic.com/5yx9czq.png

"Kill"? Debugging term? Why in 3D?
http://i13.tinypic.com/4m9g2sw.png
Reply With Quote


  #56  
Old 29th August 2007, 08:38 PM
SubDrag's Avatar
SubDrag SubDrag is offline
McLovin
 
Join Date: Apr 1999
Location: USA
Total Awards: 3
INFECTED - B1K1 Awesome Default Medal Random Award 
Quote:
Originally Posted by Jani
I found some very interesting beta models.
Just take a look at this!

DD64 "Eject" button?
http://i7.tinypic.com/5yx9czq.png

"Kill"? Debugging term? Why in 3D?
http://i13.tinypic.com/4m9g2sw.png
From which game?
Reply With Quote


  #57  
Old 29th August 2007, 09:21 PM
runehero123's Avatar
runehero123 runehero123 is offline
DJ Jamjars
 
Join Date: Jan 2007
Location: Look behind you...
Total Awards: 1
INFECTED - B1K1 
Why would there be an eject button for the DD64 in BK or DK64?
Reply With Quote


  #58  
Old 29th August 2007, 09:40 PM
Jani Jani is offline
Glowbo
 
Join Date: Aug 2007
Quote:
Originally Posted by SubDrag
From which game?
Banjo Kazooie
Reply With Quote


  #59  
Old 29th August 2007, 09:49 PM
cooliscool's Avatar
cooliscool cooliscool is offline
Dingpot
 
Join Date: Aug 2007
Location: SC, USA
Total Awards: 2
You're Appreciated! INFECTED - B1K1 
There are many more where that came from, all in the 4Axxxx+ offset range.

Some more:

http://img240.imageshack.us/img240/6...board01hu9.png

http://img396.imageshack.us/img396/6...board02of9.png

Also, just added a model combine function, which will allow you to load as many models as you want at once. Good for loading levels and their props (the lights in this pic):

http://img466.imageshack.us/img466/7...board03it5.png

Last edited by cooliscool; 29th August 2007 at 10:04 PM.
Reply With Quote


  #60  
Old 29th August 2007, 10:06 PM
SubDrag's Avatar
SubDrag SubDrag is offline
McLovin
 
Join Date: Apr 1999
Location: USA
Total Awards: 3
INFECTED - B1K1 Awesome Default Medal Random Award 
You've got to add textures.
Reply With Quote


Reply


User Tag List

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 11:42 AM.


Forums powered by vBulletin® Copyright © Jelsoft Enterprises Ltd.
Website © 2000-2015 The RWP